AK Parti grubundan 7 milyon 325 bin lira bağış

AK Parti grubu Milli Dayanışma Kampanyası kapsamında 7 milyon 325 bin lira toplayarak "Biz bize yeteriz" hesabına aktardı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın korona virüsü salgınına karşı "Biz bize yeteriz" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na AK Parti grubu da bağışta bulundu.

AK Parti Grup Başkanlığınca yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"Böyle zamanlarda bir yandan zorlukla mücadele için toplum yeniden organize olur, diğer yandan da millet olmanın gereği dayanışma ve yardımlaşma öne çıkartılır. Bu çerçevede, Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde milli dayanışmayı hayata geçirmenin anlamlı bir parçası olarak "Biz Bize yeteriz" kampanyası başlatılmış ve anılan hesapta kısa zamanda büyük miktarlarda kaynak toplanmıştır. Aynı şekilde Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, AK Parti grubu olarak da bu dayanışmaya katkı vermek amacıyla milletvekillerimizce de bir kampanya düzenlenmesi talimatını vermiştir. 30 Mart 2020 tarihinde başlattığımız kampanyada bugüne kadar toplanan para 7.325.000,00.-TL'dir. Bu miktar doğrudan doğruya ana kampanya hesabına bugün itibariyle yatırılmıştır." (DUVAR)