Demirtaş'tan infaz yasası mesajı: Bizi iktidarlar değil, dayanışma kurtaracak

Tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından infaz düzenlemesiyle ilgili mesajlar paylaştı: "Bu süreçte yapılan adaletsizlikleri ve haksızlıkları asla unutmayalım. Hesap sorma isteğimizi diri tutalım. İktidarın ayırımcı uygulamaları moralimizi bozmamalı. Bizi iktidarlar değil; dayanışma, iyilik ve sevgi kurtaracak. Moralinizi hiç bozmayın."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, siyasi tutukluları kapsam dışı bırakan infaz yasası değişikliğiyle ilgili, "Ayrımcı uygulama moralimizi bozmamalı" mesajı verdi ve dayanışma çağrısı yaptı.

Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi’nde 4 Kasım 2016 tarihinden bu yana tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın sosyal medya hesabından mesajları paylaşıldı. Partisinin Meclis grup toplantısında yaptığı bir konuşmayı da paylaşan Demirtaş şunları söyledi: “Herkese merhabalar. İktidarın son günlerde giderek artan olumsuz uygulamalarını bizler de buradan görüyoruz. Bu süreçte yapılan adaletsizlikleri ve haksızlıkları asla unutmayalım. Hesap sorma isteğimizi diri tutalım. İktidarın ayırımcı uygulamaları moralimizi bozmamalı. Çünkü umutsuz değiliz. Umut ve moral için Saray'a değil, birbirimize bakmalıyız. Dayanışmayı güçlendirmeli, birbirimize yardım etmeliyiz. Çünkü aydınlık ve güzel günler ancak bu şekilde gelir. Bizi iktidarlar değil; dayanışma, iyilik ve sevgi kurtaracak. Moralinizi hiç bozmayın. Sağlığınıza dikkat edin. Kalbimiz ve dualarımız sizlerle." (HABER MERKEZİ)