Bahçeli: Virüs kuşatmasını yaracağız

Korona virüsüyle ilgili açıklamalarda bulunan Bahçeli şöyle dedi: Bu süreçte, karamsarlık aşılayanlara, kötümserlik yayanlara, provokasyonlara yeltenenlere, fırsatçılık, stokçuluk ve karaborsacılık yapanlara azami derecede dikkat ve uyanıklık mühim bir sorumluluktur. Türk milletinin bu virüs kuşatmasını da yaracağına inanıyorum.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Bahçeli, "Korona musibetini aklın, bilimin ve duanın gücüyle yeneceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Geçmişte daha müşkül anlarda bile yeise ve yılgınlığa kapılmayan Türk milletinin bu virüs kuşatmasını da yaracağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Çanakkale Savaşını ve yapıldığı şartları hatırlatan Bahçeli, "Bugün bu ruha, bu ufka her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır. Türk milleti ve bütün insanlık tehdit saçan küresel bir salgınla karşı karşıyadır. Zor günlerin içinden geçtiğimiz aşikardır. Nitekim Türkiye teyakkuza geçmiş, alarm zillerini çalmış, peş peşe isabetli tedbirleri alarak, zamanlama zafiyetine düşmemiştir" diye konuştu.

Korona virüsün Türkiye'deki etkileri üzerine açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı, "Bu süreçte, karamsarlık aşılayanlara, kötümserlik yayanlara, provokasyonlara yeltenenlere, fırsatçılık, stokçuluk ve karaborsacılık yapanlara azami derecede dikkat ve uyanıklık mühim bir sorumluluktur. Mikrobun kırılması için Sağlık Bakanlığı'nın tavsiye ve tembihlerine aynen riayet etmek insan ve toplum sağlığı açısından mecburiyettir" dedi. (HABER MERKEZİ)