Kılıçdaroğlu'nun avukatından Erdoğan'a, 'Hodri meydan'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısındaki sözleri nedeniyle CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik ise Erdoğan'ın tazminat talebine, "Hodri meydan" sözleriyle yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

Kılıçdaroğlu, önceki gün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Devleti FETÖ'ye teslim eden kişinin adı Recep Tayyip Erdoğan'dır" ifadelerini kullandı. Erdoğan ise dün gurup toplantısındaki konuşmada bu sözlere tepki gösterdi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na, "FETÖ’nün en önemli siyasi ayağı bizatihi Kılıçdaroğlu’nun kendisi ve ekibidir" yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Erdoğan'ın tazminat talebine, "Hodri meydan" sözleriyle yanıt verdi. Çelik, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "RTE, yine algı yaratmak için 500.000₺’lik dava açmış! Çok korktuk! Hodri Meydan! Biz de Genel Başkan adına (RTE aleyhine) karşı tazminat davası açıyoruz! Dava duruşmalarına bütün basın mensuplarını bekliyoruz! Pişman olacaklar!. İddialarımızın doğru olduğunu ispatlayacağız!" dedi. (HABER MERKEZİ)

Kılıçdaroğlu: Devleti FETÖ'ye teslim eden kişinin adı Recep Tayyip Erdoğan'dırKılıçdaroğlu: Devleti FETÖ'ye teslim eden kişinin adı Recep Tayyip Erdoğan'dır