Erdoğan konuşurken bağırdı: Çoluk çocuk aç

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup konuşması sırasında dinleyici sıralarındaki bir kişi, "Ben de 15 Temmuz'da mücadele ettim. Beni sonra işten attılar. Çoluk çocuk aç" diye bağırdı. Erdoğan kısa süre duraklarken, görevlilerden biri, susması için haykıran kişinin yanına gitti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşma ağırlıklı olarak İdlib'deki gelişmeler ve 'FETÖ'nün siyasi ayağı' tartışmalarına yanıt verdi.

Konuşmasının bir bölümünde ekonomideki gelişmelere de değinen Erdoğan, "Türkiye bitecekti bunlara göre, dolar 10 lira olacak, enflasyon yüzde 30'u aşacak, bankalarımız tökezleyecekti. Ne oldu? Bunların hiçbiri oldu mu? Aldığımız tedbirlerle bir kez daha bu felaket senaryolarını yırtıp attık" dedi.

Erdoğan'ın konuşması sırasında, dinleyici sıralarında bulunan bir kişi, "Ben de 15 Temmuz'da mücadele ettim beni sonra işten attılar. Çoluk çocuk aç" diye bağırdı. Bu sırada Erdoğan kısa süre duraklarken, görevlilerden biri, susması için haykıran kişinin yanına gitti. Erdoğan daha sonra konuşmasına devam etti.

(HABER MERKEZİ)

Erdoğan: Soçi'ye bağlı kalmadan rejim güçlerini vuracağızErdoğan: Soçi'ye bağlı kalmadan rejim güçlerini vuracağız