Kılıçdaroğlu'ndan İnce ile annesini ziyaret

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin annesini hastanede ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ile İnce, "Saray'a giden CHP'li" tartışmalarından sonra ilk kez bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin hastanede tedavi gören annesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, beraberinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne gitti.

Kılıçdaroğlu, Yavaş ve başhekim Prof. Dr. Mehmet Haberal, Zekiye İnce ile Muharrem İnce'ye geçmiş olsun dileklerini ilettiler. "Saray giden CHP'li" tartışmalarından sonra Kılıçdaroğlu ile İnce ilk kez bir araya geldi. İnce, Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşen kişinin kendisi olduğu yönündeki yorumlar üzerine bir açıklamayla parti yönetimine tepki göstermişti. İnce, memleketi Yalova'da açıklama yapmış, Kılıçdaroğlu'nun kendisine randevu vermemesi üzerine konuştuğunu söylemişti. (HABER MERKEZİ)

İnce: Benimle ilgili dedikodu genel merkezde üretildi, mutlaka hesaplaşacağızİnce: Benimle ilgili dedikodu genel merkezde üretildi, mutlaka hesaplaşacağız