Her AK Parti grup toplantısında 'transfer' töreni olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Meclis grubu toplantısında başka partiden seçilmiş beş belediye başkanına rozet takılmasını hatırlattı ve "Her grup toplantımızda peyderpey kadromuzu yeni isimlerle takviye etmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti'nin 100 belediye başkanını 'transfer etme' operasyonu kapsamında dün beş isme rozet takılmasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her grup toplantısında partilerine katılan belediye başkanları olacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ndeki konuşmasında, "Her grup toplantımızda peyderpey kadromuzu yeni isimlerle takviye etmeyi sürdüreceğiz. Her zaman ifade ettiğim gibi yüreğinde vatan sevgisi, millet sevdası olan herkese kapımız açıktır. Biz küçük hesapların değil milletimize hizmet etme derdindeyiz. Bu kardeşlerimiz mahalli idareler alanında belki de en tecrübeli, en donanımlı, en gayretli siyasi partinin yeni neferleri olarak beldelerine daha büyük adanmışlıkla hizmet edeceklerdir" diye konuştu.

AKP belediyeciliğini öven Erdoğan, “Vatandaşa yakın olmakla bitmiyor, vatandaşın da bize kendini yakın hissetmesini sağlamalıyız. Başkalarının yaptığı gibi eften püften bahanelerin arkasına asla saklanamayız" dedi. Erdoğan, "CHP gibi, seçim döneminde vatandaşı vaat yağmuruna boğup seçim sonrasında unutanlardan olmadık. Biz sözünün eri bir partiyiz. Bir ahdine sadık bir kadroyuz" diyerek CHP'li belediyeleri hedef aldı.

AK Parti'nin dün (14 Ocak) yapılan grup toplantısında CHP’den 1, İYİ Parti’den 1, Saadet Partisi’nden 1, 2 de bağımsız olmak üzere 5 belediye başkanının AK Parti’ye katılım töreni yapılmıştı. HABER MERKEZİ)

CHP: Belediyeleri tehditle almaya çalışıyorlarCHP: Belediyeleri tehditle almaya çalışıyorlar