Karamollaoğlu'ndan AK Parti'nin başkan transferine tepki: Bu haysiyetsizlik!

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, 100 belediye başkanının AK Parti'ye geçeceği yönündeki açıklamasına şöyle tepki gösterdi: "Başkan diyor ki 'Ben mecburum bunu yapmaya. Borcu ödeyemiyorum. Hükümet diyor ki 'Gel benim yanıma, ben öderim.' Bu hakikaten haysiyetsizlik ya! Bir de bununla övünüyorlar." AK Partili Turan, Karamollaoğlu'na "CHP'ye kuyruk, HDP'ye vagon ol, sonra partinden AK Parti'ye geçiş olunca en ağır hakaretleri et" diye yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın "100 farklı belediye AK Parti'ye geçiyor" sözlerine Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu sert sözlerle tepki gösterdi. Karamollaoğlu, borçlarını ödeyemeyen belediye başkanlarına AK Parti'ye geçmeleri halinde borçlarının ödeneceği vaadinde bulunulduğunu anlattı. Turan, sosyal medya hesabından Karamollaoğlu'na yanıt verdi.

AK Partili Turan, partisinin Küçükkuyu Belde Teşkilatı’nın 7’nci Olağan Kongresi’nde, önümüzdeki günlerde diğer partilerden 100'e yakın belediye başkanının AK Parti rozeti takacağını söylemişti. Saadet Partisi'nin Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçe kongresinde konuşan Karamollaoğlu şunları söyledi:

"Yakında 100 tane belediye AKP'ye geçiyormuş. Vay canına! Nasıl olmuş bu iş? Belediye başkanı diyor ki ‘Kusura bakma, ben mecburum bunu yapmaya. Bu beni utandırıyor ama mecburum. Borcu ödeyemiyorum, benden önceki belediye bunu başıma bela etmiş. Hükümet de diyor ki 'Gel benim yanıma, ben öderim.' Bu hakikaten haysiyetsizlik ya! Bir de bununla övünüyorlar. Böyle bir mantık olur mu ya? Ülke böyle yönetilir mi? Bunun adına demokrasi denir mi? Buna insanlık denilir mi? Belediye başkanlarının 100 tanesi geçecekmiş! İktidar partisine geçmeleri belki sağlanır ama ben inanıyorum ki samimi olan herkes bundan dolayı bu iktidara hınç besler."

TURAN: YAŞINIZ HAK ETTİĞİNİZ CEVABA ENGEL

AK Partili Turan, Karamollaoğlu'nun sözlerine twitter hesabından yanıt verdi. Turan, "Partinin oyunu yüzde 1’lere düşür, savunduğun tüm değerleri bir kenara bırakarak CHP’ye kuyruk, HDP'ye vagon ol, her milli konunun karşısında olmayı muhalefetmiş zannet, sonra partinden AK Parti'ye geçiş olunca da en ağır hakaretleri et! Yaşınız hak ettiğiniz cevabı almanıza engel!" diye yazdı.  (HABER MERKEZİ)