Ömer Çelik, Zeydan Karalar'ı ziyaret etti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret etti. Çelik, "Kendisine Adanamızda güzel hizmetler vermesi için başarılar diliyoruz" dedi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler ve parti yöneticileriyle birlikte, CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ömer Çelik, daha önce tebrik ettiği Karalar'a şimdi de ziyarette bulunduğunu söyledi. Çelik, "Milletimizin iradesinin, Adana'nın iradesinin tecellisiyle inşallah Adana'ya hep beraber güzel hizmetlerle imza atılmasını temenni ediyorum. Kendisine Adanamızda güzel hizmetler vermesi için başarılar diliyoruz" dedi.

KARALAR: ÇELİK, BİR SORUN OLDUĞUNDA ÇÖZMEYE ÇALIŞMIŞTIR

Çelik'e teşekkür eden Karalar da, "Sayın Ömer Çelik, bulunduğu konumun ağırlığı itibarıyla bizim için bir şanstır. Zaten Adana ile ilgili ciddi bir şey olduğunda hep yardımcı olmuştur. Bir sıkıntı olduğunda çözmeye çalışmıştır. Hep yanımızda hissettik, bundan sonra da Adana için yanımızda hissetmeye devam edeceğiz. Kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. (ADANA/AA)

Zeydan Karalar: Kızdıysam kızdığımı belli ettim, mutlu olduysam mutlu olduğumuZeydan Karalar: Kızdıysam kızdığımı belli ettim, mutlu olduysam mutlu olduğumu