Semih Yalçın: Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın

Ankara Kalesi'nden kayalıklara düşerek vefat eden oğlu için mesaj yayınlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 17 Ekim gecesi Ankara Kalesi'nden düşerek vefat eden oğlu Turan İlteber Yalçın'ın cenazesine gelen ve arayarak başsağlığı dileklerini iletenler için bir mesaj yayınladı. "Gündelik hayatta insanı meşgul eden siyasi ve kişisel mücadelelerin, kavga ve çekişmelerin yerini, ölüm gibi insanı uyaran ilahî ikaz karşısındaki teslimiyet ve rıza almıştır. Küskünlüklerin, dargınlıkların ve husumetin yerini hoşgörü, itidal ve kalplerdeki yumuşama doldurmuştur. Cenazemizin teşyi edilmesi dolayısıyla yağmur yaş demeden cami ve kabristanı dolduran, arayan soran, bize ulaşan taziyelerini ileten herkese en kalbî şükranlarımı sunuyorum" diyen Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de özel teşekkürlerini iletti.

Yalçın, mesajını, "Yüce Rabbimden; çoluk çocuk sahibi hiçbir Müslüman’a, hiçbir siyaset erbabına, hiçbir vatandaşımıza, hiçbir ülküdaşıma evlat acısı tattırmamasını, tahammülü zor ve böylesine ağır bir imtihanla hiç kimseyi sınamamasını bütün kalbimle niyaz ediyorum" temennisiyle bitirdi.

(HABER MERKEZİ)