İmamoğlu'dan Göksu'ya 'elektrik' esprisi

İlçe belediyelerini ziyareti kapsamında bugün Esenler'e giden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Tevfik Göksu'ya: İBB Meclisi'ne gelmeden önce biraz yürü de (elektriğini atması için) öyle gel!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İlçe belediyeleriyle 'ortak masa' toplantılarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu dün Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'la beraber Galata bölgesinde incelemelerde bulundu. İmamoğlu, tarihi ve turistik öneme sahip bu alanın bütüncül olarak yeniden değerlendirmesi için ilçe belediyesi ve ilgili tüm birimlerle beraber çalışacaklarını söyledi.

İmamoğlu'nun bugünkü durağı ise Esenler ilçesi oldu. Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, ilçeyi gezdirirken İmamoğlu'na ayakkabısız girilen parktan da bahsetti. İkili arasında güldüre şu diyaloglar geçti:

Göksu: Ayakkabısız girilen parkımız var. Ayakkabıyı çıkartıp giriyorsunuz. Yürüyüşünüzü ayakkabısız yapıyorsunuz

İmamoğlu: Elektriği atsın diye...

Göksu: Tabi

İmamoğlu: O zaman Meclis'e (İBB) gelmeden biraz yürü de öyle gel!..

Seçimden önce Göksu'nun başlattığı 'Rum' polemiği nedeniyle AK Parti ve CHP arasında sert tartışmalar yaşanmıştı.

Tevfik Göksu, konuşmasında "Ne diyor Yunan medyası İstanbul'u Yunan kazandı. Bir dakika ya. Bu arkadaş nereli? CHP'nin adayı nereli?” diye sormuş, seçmenlerden gelen "Trabzonlu" yanıtına ise "Yaaaa… Hesap büyük, olay büyük" diye karşılık vermişti.

(HABER MERKEZİ)