Muhittin Böcek: Erdoğan Antalya'yla ilgili taleplerimize sıcak baktı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yapılan toplantıda Antalya'yla ilgili taleplerini ilettiklerin ve Erdoğan'ın taleplere "sıcak baktığını" söyledi.  

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye binasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı hakkında açıklama yaptı.

Antalya'nın öncelikli konularını ortaya koyan bir dosyayla toplantıya katıldıklarını söyleyen Muhittin Böcek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından sonra belediye başkanlarının taleplerini dile getirdiğini aktardı.

Böcek, "Gerçekten son zamanlarda ülkemizin birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyduğunu görmüş olduk. Toplantıda CHP'li, AK Partili ve MHP'li büyükşehir belediye başkanları vardı. Ortak toplantılar yapılması, halkımızın talepleri, geçmişteki belediye mevzuatının yeniden değerlendirilmesi ve birlik, beraberlik içinde çalışmaların olması gerektiği konuşuldu" dedi.

'ERDOĞAN TALEPLERİMİZE SICAK BAKTI'

Böcek, başkanların talepleriyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlar ve Yerel Yönetim Politikaları Kurulu üyelerinin notlar aldığını, Antalya'yla ilgili de gerekli talepleri ilettiklerini, bu yıl 16 milyon turist hedeflediklerini söylediklerini dile getiren Böcek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taleplere sıcak baktığını ifade etti.

'HEP BİRLİKTE GÜLDÜK, ÜLKENİN BUNA İHTİYACI VAR'

Toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sandalyesinin kırıldığını hatırlatan Böcek, şunları söyledi:

"Ekrem İmamoğlu'nun sandalyesi kırılınca Sayın Cumhurbaşkanımız, 'Devlet malına zarar verdiniz, sandalyenin parasını ödeyeceksiniz' dedi. Hep birlikte güldük. İşte ülkenin de buna ihtiyacı var. Ben hep şunu derdim, 'Ben, sen, o yok, biz varız, biz birlikte yaparız.' Bu sloganla yola çıktık. Bu toplantıların ülkemiz ve insanlarımız için bir adım olduğunu düşünüyorum. Bütün belediye başkanı arkadaşlarımız da memnun olarak toplantıdan ayrıldı." (ANTALYA/AA)

Ekrem İmamoğlu: Sandalye belliydi, neden kırıktı?Ekrem İmamoğlu: Sandalye belliydi, neden kırıktı?