İYİ Parti'de AK Parti tartışması: Hangi işleri hayırlı olanlardan?

İYİ Parti milletvekili Ümit Özdağ, partisinin sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu'nun "Onca hayırlı ve hatırlı işe teşekkür edelim ama bu eksiklerimiz (kadın cinayetleri) için de acilen tedbirler alalım" açıklamasına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu'nun kadın cinayetleriyle ilgili açıklamasında, AK Parti'ye yönelik "Onca hayırlı ve hatırlı işe teşekkür edelim ama bu eksiklerimiz ve 'neslimiz' için de acilen tedbirler alalım" ifadelerini eleştirdi. Özdağ, "FETÖ ile işbirliği, Ergenekon/Balyoz kumpası, 450 milyar dolar dış borç, satılan milli tesisler, tek adam rejimi kurulmasını hangi işlerden sayacağız acaba" dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Emine Bulut'un eski eşi tarafından öldürülmesiyle ilgili olarak Twitter hesabından açıklama yaptı.

"Bütün hükûmetleri kastederek söylüyorum. Aileyi ve geleceğimizin teminatı evlâtlarımızı çok ihmal ettik" diyen Ağıralioğlu, "'Muhafazakâr iktidarımızda', aileyi, gençliği, kadını, merhameti ve adaleti maalesef muhafaza edemedik! 18 yıllık karnenin en zayıf yerleridir buralar! Onca hayırlı ve hatırlı işe teşekkür edelim ama bu eksiklerimiz ve 'neslimiz' için de acilen tedbirler alalım" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ise Ağıralioğlu'nun "Onca hayırlı ve hatırlı işe teşekkür edelim" açıklamasını eleştirdi.

Twitter hesabından Yavuz Ağıralioğlu'nun tweet'ini paylaşan Özdağ, "Annan Planı, 19 adamızda Yunan işgali FETÖ ile işbirliği, Ergenekon/Balyoz kumpası, terörle müzakere, 5.3 milyon Suriyeli, 450 milyar dolar dış borç, satılan milli tesisler, tek adam rejimi kurulmasını hangi işlerden sayacağız acaba. Hayırlı olanlar mı?" dedi. (HABER MERKEZİ)