Meral Akşener, Bahçeli'nin çağrısını Erdoğan'a sordu: Yine ne dedin bu arkadaşa?

MHP lideri Bahçeli, İYİ Parti'nin 4.Olağanüstü Kurultayı öncesi çağrıda bulundu. Tartışmalara neden olarak çağrıya Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı etiketleyerek, "Yine ne dedin bu arkadaşa?" diyerek tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çağrısına yanıt verdi. Akşener Bahçeli'ye verdiği yanıtta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı etiketleyerek, "Sn.@RTErdogan, yine ne dedin bu arkadaşa?" dedi.

İYİ Pati TBMM Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da Bahçeli'ye yanıt verdi. Türkkan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Herkes soruyor ‘neler oluyor’ diye. Kasım’da seçime hazırlanın..!" ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

İYİ Parti'nin kurultay kararı almasının ardından bir açıklamada bulunan Bahçeli, "3-4 Ağustos 2019 tarihinde İYİ Parti’nin 4.Olağanüstü Kurultayı yapılacaktır. Çağrım şudur: Fiziken orada,fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımın müştereken karar alıp Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri halisane ve samimi beklentimdir" dedi.

MHP'nin çağrısına, İYİ Parti sosyal medya hesabından Meral Akşener'e ait eski bir video ile yanıt verildi.