CHP’li Haluk Koç’tan Ali İhsan Yavuz’a: Bir şeyler hissedebiliyor musun?

CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç'tan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a: Hani hiçbir şey olmadı; ama bir şeyler oldu hissettim diyen arkadaş; bir şeyler hissedebiliyor musun?

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da tekrarlanan seçimde AK Parti adayı Binali Yıldırım'a 777 bin oy fark atarak seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu’nun zaferinin ardından 31 Mart'ta ertelenen seçimi hatırlatan CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç sosyal medya paylaşımında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a, 'bir şeyler hissedebiliyor musun' diye sordu.

Yavuz'un 31 Mart seçimlerinin iptali için yapılan başvuruyla ilgili basın toplantısında oyların çalındığını iddia ederek, "Hiçbir şey olmasa bile bir şey oldu, hissettim" cümlesini hatırlatan Koç, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: “Sayın Ali İhsan Yavuz; Hani hiçbir şey olmadı; ama bir şeyler oldu hissettim diyen arkadaş; bir şeyler hissedebiliyor musun? Hadi kolay gelsin! Milletle zıtlaşmanın, sandığı tekmelemenin demokratik sonuçlarını siz de görüyorsunuz. Milletimiz demokrasiye sahip çıktı!”