SAADET'ten seçim açıklaması: İmamoğlu'na başarılar

Seçimlere ilişkin Karamollaoğlu yorumu: Bize düşen bu karara saygı duymaktır.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Resmi olmayan sonuçlara göre 23 Haziran seçiminin galibi Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu oldu. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sonuçların tüm ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, "Bize düşen bu karara saygı duymaktır" dedi.

SAADET, İstanbul Büyükşehir Belediye Seçimleri'ne kendi adayı Necdet Gökçınar'la girmişti. Gökçınar, 47 bin 540 oy alarak seçimi üçüncü olarak tamamladı. SAADET lideri Karamollaoğlu, "Milletimizin iradesi tecelli etmiştir. Bize düşen bu karara saygı duymaktır. Bu sebeple İstanbul seçimlerinin milletimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyor, sandıktan çıkan sonucun 82 milyonun kardeşliğinin pekişmesine vesile olmasını diliyorum" diyerek birlik çağrısı yaptı.

Gökçınar ise resmi Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "Aziz İstanbullu hemşehrilerimiz, Büyük bir olgunluk ve katılımla seçimi gerçekleştirdik. Hepinize en kalbi şükran ve teşekkürlerimi arz ederim. İBB Başkanlığını kazanan Sy. Ekrem İmamoğlu Bey'e yapacağı hayırlı işlerinde başarılar dilerim. Hemşehrilerimi hürmetle selamlıyorum" ifadeleri ile İmamoğlu'na başarılar diledi. (HABER MERKEZİ)