CHP’de sonuçlar coşkuyla karşılandı

İstanbul seçim sonuçlarını CHP Genel Merkezi’nde takip eden partililer ilk sonuçları büyük bir sevinçle karşıladı. Çok sayıda kişi, “Her şey çok güzel olacak” sloganı attı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde sandıkların kapanmasının ardından ilk sonuçlar Ankara’da, CHP Genel Merkezi’nde coşkuyla karşılandı.

Sandıkların kapanmasının ardından oy sayma işleminin başlamasıyla çok sayıda partili CHP’ye geldi. Burada kurulan ekranlardan sonuçları takip eden partililer yasağın kalkmasıyla öğrendikleri sonuçları sloganlarla ve alkışlarla karşıladılar.

AK Parti’nin adayı Binali Yıldırım’ın basın açıklamasıyla aynı anda ekrana yansıyan sonuçlarının ardından çok sayıda kişi, “Her şey çok güzel olacak”, “Hak Hukuk Adalet” ve “Ekrem Başkan” sloganları attılar.

KILIÇDAROĞLU’NUN KONUŞMASI BEKLENİYOR

Seçim sonuçlarının açıklanmasından önce CHP Genel Merkezi’nin etrafında polis yoğun güvenlik önlemi aldı. CHP Genel Merkezin bahçesine çekilen otobüsün etrafı da sonuçlar açıklanmaya başlamadan önce bariyerlerle çevrildi. Seçim sonuçlarını genel merkezde takip eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sonuçlara göre genel merkezde toplananlara seslenmesi bekleniyor.