Saadet Partisi’nden Tunç Soyer’e ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç'ın da yer aldığı heyet, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret ederek, başarılar diledi.

Google Haberlere Abone ol

İZMİR - Saadet Partisi (SAADET) Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. Başarı dileği ziyaretinde bulunan Kılıç’a SAADET İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan, Genel İdare Kurulu Üyesi Mesut Dağ ile İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erduran eşlik etti.

İzmir’in önemli bir kent olduğunu söyleyen Şerafettin Kılıç, tarım, turizm ve sanayi yönlerinin yanı sıra limanıyla birlikte ticaret kenti olma özelliği de taşıyan İzmir’in en güzel hizmetleri hak ettiğini ifade etti. Başkan Tunç Soyer ile fikir alışverişinde bulunduğunu aktaran Kılıç; ulaşım, trafik, Kemeraltı, imar konusu gibi sorunların öncelikle ele alınması gerektiğini belirtti.

Saadet Partisi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, İzmir’in çehresini değiştirmek için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.

Ziyaret sonunda Kılıç, Belediye Başkanı Soyer’e başarılar dileyerek Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın "Davam" isimli kitabını hediye etti. (DUVAR)