SAADET'ten Soylu'ya yanıt: Dün dündür, bugün bugündür

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Saadet Partili kardeşlerimiz, Binali Abi'yle aynı evde büyüdüler" açıklamasına, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim "Soylu, dizinin dibinde yetiştiği Demirel'in eski bir sözünü hatırlattı bizlere: Dün dündür, bugün bugündür" diyerek yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Saadet Partisi (SAADET) İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Saadet Partili kardeşlerimiz, Binali Abi'yle aynı evde büyüdüler" sözlerine yanıt verdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Abdullah Sevin, "Saadet Partili kardeşlerim diyen S. Soylu, dizinin dibinde yetiştiği Demirel'in eski bir sözünü hatırlattı bizlere: Dün dündür, bugün bugündür... Biz de Erbakan Hocamız'ın bir sözünü hatırlatalım o halde: Dünyada iki Milli Görüşçü kalsa; biri aday olur, öteki de ona oy verir" ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu, dün Yeni Şafak sosyal medya canlı yayınında, "Saadet Partili kardeşlerimiz Binali abiyle aynı evde büyüdüler. Binali abi, Saadet Partili kardeşlerimize Ekrem İmamoğlu'ndan daha yakındır" demişti. (HABER MERKEZİ)