Soylu: İmamoğlu sinirli son zamanlarda, bir çocuğu tokatladı 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun "son zamanlarda sinirli olduğunu" söyledi. Soylu, "Ekrem Bey bana takmış. Sinirli zaten son zamanlarda. Demin de bir çocuğu tokatladı biliyorsunuz" ifadelerini kullandı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'un Kağıthane ilçesinde Çatalzeytin Spor Kulübü'nü ziyaret etti.

Ziyaretteki konuşmasında CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun büyükşehir belediyesindeki verilerin kopyalanması talimatını eleştiren Süleyman Soylu, kararı hukuken, ahlaken ve yöneticilik açısından yanlış olarak nitelendirdi.

Soylu, "Senin derdin demek İstanbul'u idare etmek, yönetmek değil. Senin derdin başka.17-25 Aralık'takiler ne yapmışsa senin derdin aynısı orada devam ettirebilmek. Derdin bu, başka hiçbir derdin yok" dedi.

'İMAMOĞLU GÜÇ ZEHİRLENMESİNE GİRDİ'

İmamoğlu'nun Arnavutköy'deki esnaf ziyaretinde genç bir esnafa tokat attığı iddia eden Soylu, şunları söyledi:

"Son zamanlarda Ekrem Bey bana takmış. Sinirli zaten son zamanlarda. Demin de bir çocuğu tokatladı biliyorsunuz. Çocuk anlatmak istiyor ona, 'ukalalık yapma' diyor. Şunu ifade edeyim; ona bir şarj doldurdular, şarjı bitti. Şimdi 31 Mart'a kadar dolu, bir de öz güven patlamasına girdi. Güç zehirlenmesine girdi, kimseyi takmıyor. Diyor ki, 'Süleyman Soylu, senin İstanbul'da ne işin var' diyor. 'Otursana Ankara'da, İçişleri Bakanlığında görevini yapsana' diyor. Olan benim çocuklara oldu, İstanbul'a gelemeyecekler. İzni ondan alacağız bundan sonra."

TEKİN: GÖRÜNTÜLERİ MONTAJLAYIP İFTİRA ATIYORLAR

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ise iddianın doğru olmadığını söyledi. Twitter hesabından ziyaretin videosunu paylaşan Tekin, "Şimdi de apaçık görüntüleri montajlayıp 'Ekrem İmamoğlu, çocuğa tokat attı' diye iftira atıyorlar. Bu arsızların yalanı bitmez ama millet bunların ne olduğunu görsün. Görüntünün montajsız hali. Sayın İmamoğlu tüm provokasyonlara sükunet ile cevap veriyor" ifadelerini kullandı. (DUVAR-AA)