İmamoğlu: Seçilmiş belediye başkanı olarak gezeceğim İstanbul'u

İYİ Parti'nin İstanbul'da düzenlediği iftara katılan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Seçilmiş belediye başkanı olarak gezeceğim bütün İstanbul'u. Yani onların ifade ettiği gibi değil" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın Küçükçekmece Evlendirme Dairesinde düzenlenen iftara katıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın bu yıl Ramazan ayına denk geldiğini söyleyen Ekrem İmamoğlu, "100'üncü yılı İstanbul'da inşallah bizlerle beraber çok güzel kutlamalara ve anmalara vesile olacaktı. Nasip olmadı, inşallah 101'inci yılını hep birlikte kutlayacağız. Ama 100'üncü yılını İstanbul'da anmak, kutlamak ve bu süreci bütün Türkiye ile paylaşmak, bunun merkezi olmak çok önemli bir duygu" diye konuştu.

'YÖNETİME MUKTEDİR OLDUĞUMUZU BİLİYORUZ'

19 Mayıs kutlama törenleri için Samsun'a gideceğini hatırlatan İmamoğlu, ''Samsun'da hem CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu ve müsaadenizle selamlarınızı iletmek üzere hem de İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ile bir arada bayram kutlayacağım. İnşallah, 19 Mayıs'ın bu 100'üncü yılı bu şekilde oldu ama size söz veriyorum sizlerin gücüyle, sizlerin omuz omuza bize vermiş olduğu katkıyla Türkiye'nin Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yılını İstanbul'da hep birlikte kutlayacağız'' ifadelerini kullandı.

23 Haziran'daki seçime hazırlandıklarını vurgulayan İmamoğlu, "Seçilmiş belediye başkanı olarak gezeceğim bütün İstanbul'u. Yani onların ifade ettiği gibi değil. Ben, İstanbul'un seçilmiş belediye başkanıyım. Bunun farkındayım ve sorumluluğunu taşıyorum. İstanbul'a hep birlikte hizmet edeceğiz. Bu kentin yönetimine muktedir olduğumuzu biliyoruz" dedi. (İSTANBUL/AA)