Bülent Arınç: Asıl gövdeden ayrılanlar hiçbir zaman başarılı olamazlar

Bülent Arınç, Manisa'da yaptığı bir konuşmada yeni parti iddiaları için "Asıl gövdeden ayrılanlar hiçbir zaman başarılı olamazlar, tek başına parti kursalar bile. Bunları da 'birilerinin kulağı çınlasın' diye söylüyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından Yunusemre Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programında, İstanbul seçimleri için hep birlikte seferberlik ilan edeceklerini söyledi.

İstanbul seçimini kazanacaklarını vurgulayan Arınç, "Ben eminim, AK Parti'nin adayı 23 Haziran seçimlerinde 3-5 puan farkla kazanacaktır. Bu da hepimize ders olmalı. İstanbul seçimleri bir örnek olarak bizim önümüze geliyor" diye konuştu.

Arınç, Ekrem İmamoğlu'nun adaylığına destek veren insanları eleştirerek "Şimdi turnusol kağıdı var önümüzde. Sen PKK'nın desteğini reddedecek misin, yoksa etmeyecek misin. 'Canım onların da oyları var benim için önemli' diyemezsin" ifadelerini kullandı.

Yeni parti iddialarıyla ilgili de konuşan Arınç, "Netice ve başarı birliktedir, beraberliktedir, ayrı baş çekmekte değildir. Asıl gövdeden ayrılanlar hiçbir zaman başarılı olamazlar, tek başına parti kursalar bile. Bunları da 'birilerinin kulağı çınlasın' diye söylüyorum. Partileri yönetenler de mahiyetinizdekilerden sorumlusunuz. Hiç kimsenin, asma yaprağı bile olsa AK Parti'den ayrılmasına fırsat verilmemelidir. Onları kucaklamalıdır, sıkıntıları varsa gidermelidir. Onları anlamalıdır, dinlemedir. Bizim onlara ihtiyacımız var" diyerek sözlerini noktaladı. (MANİSA/AA)