Erdoğan: Vali Ali Yerlikaya İBB'de görevine başladı

Erdoğan, grup toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yle telefonda görüştüklerini belirterek, "Şu anda bizim adayımız Binali Yıldırım Bey’dir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, partisinin grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptalinin ardından açıklamalar yapan Erdoğan, "Şu anda bizim adayımız da Binali Yıldırım Bey’dir" dedi.

'Çözüm sürecinin söz konusu olmadığı'nı söleyen Erdoğan, İstanbul'da süreci yönetecek kişinin İstanbul Valisi Ali Yerlikaya olduğunu belirtti.

Erdoğan, "Bahçeli’yle az önce bir telefon görüşmesi yaptım. Hem Ramazan'ı kutladım hem de bu verilen kararın ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundum. Ortak miting şu anda onları görüşmüş değiliz. Bu arada bir araya gelip bu sürece değerlendirmemiz inanıyorum ki İstanbul için faydalı olacaktır. Biz şu anda tek değerlendirme yapıyoruz, o da İstanbul'da yapılacak olan büyükşehir belediye başkanlığı seçimidir" dedi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler vali Ali Yerlikaya ibb