Fındıklı'da başkan ilk iş makam kapısını söktü

Rize'nin Fındıklı ilçesinde başkanlık görevini devralan CHP'li Ercüment Şahin Çervatoğlu, makam odasının kapısını sökerek göreve başladı. Çervatoğlu, eski başkana teşekkür etti ve "Deneyimlerden yararlanmak için her zaman başkanımızı bekleriz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rize'nin Fındıklı İlçesi Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP'li Ercüment Şahin Çervatoğlu, 15 yıldır belediye başkanlığını yürüten Adnan Özbalaban'dan görevi teslim aldıktan sonra, makam kapısını söktü.

Fotoğraf: kaçkartv.com.tr

Kaçkar TV'nin haberine göre, Fındıklı Belediye Başkanlığı makam odasından düzenlenen devir teslim törenine, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ve bazı il yöneticileri, CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu ve ilçe yönetimi, İyi Parti Fındıklı İlçe Başkanı Soyhan Köseoğlu ve ilçe yönetimi, eski belediye başkanı Sankur Sarı, seçilen belediye meclisi ve il genel meclisi üyeleri, partililer ve belediye çalışanları katıldı. Fındıklı Belediye Başkanlığını kazanan ve mazbatasını alan Ercüment Şahin Çervatoğlu, görevi Adnan Özbalaban'dan devraldı.

ESKİ BAŞKANA: HER ZMAN BEKLERİZ

Fındıklı Belediye Başkanlı Çervatoğlu, hizmetlerinden dolayı Özbalaban'a teşekkür ederek, "Fındıklı hepimizin. Fındıklı'yı herkes kadar biz de sevdik. Başkanımız da sevdi. Yaptığı bütün işler için çok çok teşekkürler. Yapamadıkları eksik kaldığı yerden devam etme sözünü veriyoruz. Deneyimlerden yararlanmak için her zaman başkanımızı bekleriz" dedi.

Konuşmaların ardından makam odasının kapısını söken Çervatoğlu, göreve başladı. (HABER MERKEZİ)