Meral Akşener: İstanbul'da yanlışlık yapılamaz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener resmi olmayan sonuçlara dair açıklamalarda bulundu. Akşener, 'İstanbul'da bir yanlış olmayacağını' belirterek "Ekrem İmamoğlu, büyük ilçelerden gelen oylarla kazanacaktır" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yerel seçimlerde sandıktan çıkan oylar sonuçlanmak üzere. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, basın toplantısı düzenleyerek açıklama yaptı. Akşener, "Defalarca vatandaşları iktidar partisinin kulağını çekmesini dertlerini dinlemesini istemelerini söyledim. Siyasette rekabet aziz milletimizin işine yarar" dedi. Akşener, "İstanbul’da bir yanlışlık yapılamayacağını düşünüyorum İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, büyük ilçelerden gelen oylarla kazanacaktır" açıklamasında bulundu.

İşte Meral Akşener'in konuşmasından bazı başlıklar şöyle:

GALİP MİLLET İTTFAKI: Bu seçimin sonucu önemli bir tabloyu gözler önüne serdi. Bu seçimin galibi Millet İttifakı’dır. İYİ Parti’nin Millet İttifakı’na kattığı güç ortadadır. Bu seçimde nifak değil birlik kazandı. İftira değil birlik kazandı. Tehdit değil cesaret kazandı. Çocuğuna harçlık veremeyen baba, siftah edemeyen esnaf kazandı. Bu seçim milletin sorunlarına çözüm yolunda alınmış bir başarıdır. Buradan Millet İttifakı seçmenlerine sesleniyorum: Abartılı kutlamalardan uzak durunuz. Bu bir sonuç değil aksine bir başlangıçtır.

TEŞEKKÜR EDİYORUM: Buradan Erdoğan’a çağrıda bulunuyorum Kırdığınız kalpleri onarın. Atacağınız her doğru adımda destekleyeceğimizi, atacağını her yanlış adımda da karşınızda dimdik duracağımız bilin. Türk milleti sahipsiz değildir. Burada Millet İttifakı’nın değerli mensupları başta olmak üzere tüm herkese teşekkür ediyorum. Hangi partiye oy verirse versin demokratik tercihini yapan tüm vatandaşlara teşekkür ediyorum.

UŞAK VE BALIKESİR'DE ALGI OPERASYONU: Uşak ve Balıkesir’de Millet İttifakı’nın Balıkesir adayı olan İsmail Ok ile Uşak’ta bulunan arkadaşımızın karşılaştığı bazı sıkıntıların giderilmesine yardımcı olmak için milletvekili arkadaşlarımız bu illere hareket etti. Buralarda algı operasyonu yapılmaktadır. Arkadaşlarımız öndedir. (HABER MERKEZİ)