Bahçeli, sonuçları Genel Merkez’de takip ediyor

MHP Genel Merkezi'nde 31 Mart yerel seçimi sonuçlarının açıklanması bekleniyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oyunu kullandıktan sonra Genel Merkez’e geldi ve seçim sonuçlarını odasında takip edecek.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi'nde 31 Mart yerel seçimi sonuçlarının açıklanması bekleniyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oyunu kullandıktan sonra Genel Merkez’e geldi ve seçim sonuçlarını odasından takip edecek.

Genel Merkez binasına Bahçeli’nin fotoğrafının yer aldığı “Beka için milli karar, cumhur için istikrar” yazılı pankart asıldı. Bina içerisinde dev ekran kuruldu ve Bengü Türk kanalından gelişmeler takip ediliyor. Ekran önünde kameralarını kuran basın mensupları MHP’deki gelişmeleri buradan bildiriyor.

BAHÇELİ 'CUMHUR İTTİFAKI'NA OYUMU VERDİM' DEDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Çankaya’daki Anıttepe İlkokulu'nda oyunu kullanmıştı. "İlk kez MHP dışında bir partiye mi oy verdiniz?" sorusuna Bahçeli "Cumhur İttifakı'na oy verdim" yanıtını vermişti.

Cumhur İttifakı içerisinde yer alan MHP, AK Parti'li Ankara Büyükşehir Başkan adayı Mehmet Özhaseki'yi ve AK Parti'li Çankaya Belediye Başkan adayı Amber Türkmen'i destekledi.

51 İLDE İTTİFAK YAPILDI

AK Parti ile MHP arasında, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 30'u büyükşehir olmak üzere 51 ilde ittifak yapıldı. AK Parti ile MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı kapsamında MHP, Adana, Mersin ve Manisa büyükşehir belediyelerinde aday gösterirken, 27 büyükşehirde ise AK Parti aday çıkardı.

AK Parti, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de, MHP de aynı şekilde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize'de aday göstermedi.