Tunç Soyer: Seçildikten sonra en az oy aldığım yere gideceğim

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Halk Arenası programına konuk oldu. Uğur Dündar'ın sorularını cevaplayan Soyer seçimden sonra ilk gideceği yerin neresi olduğunu açıklayarak, "Gerçekten hak ettiğimiz hayatı yakalayacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programının konuğu CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Soyer projelerinden bilgiler verirken seçildikten sonra yapacağı ilk iş ve gideceği ilk yerin neresi olduğunu açıkladı.

Soyer, Dündar’ın canlı yayında ‘seçildikten sonra yapacağınız ilk iş, gideceğiniz ilk yer neresi olacak?’ sorusuna, “En az oy aldığım yer olacak. Onlara diyeceğim ki hiç merak etmeyin ben sizin belediye başkanınızım, içiniz ferah olsun" dedi.

"İzmir o muazzam potansiyelini, imkanlarını işte bu dili kullanarak başaracak. Biz birbirimize kenetlendikçe, sarıldıkça İzmir’in bugüne kadar kullanmadığımız imkanları işte o zaman yakalamış olacağız. Gerçekten hak ettiğimiz hayatı yakalayacağız." (HABER MERKEZİ)