Erdoğan: Seçimden sonra ilk iş Suriye meselesini sahada mutlaka çözeceğiz

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimler öncesinde miting programına devam ediyor. İlk durağı Kağıthane'de konuşan Erdoğan, "Ekonominin patronu benim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yerel seçimlere iki gün kala İstanbul turnesini hızlandırdı. AK Parti lideri dün ve bugün toplamda 14 ilçede miting yapması bekleniyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarınki yerel seçimler öncesinde bugün Kağıthane'de halka seslendi. Erdoğan, "Seçimden sonra ilk iş Suriye meselesini mümkün olursa masada değil, sahada mutlaka çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan şöyle devam etti, "Ekonominin patronu benim, kabinem, ekonomiyi biz yönetiyoruz, belediye başkanları değil. Bizim IMF ile bir ilişkimiz yok, borcumuzu ödedik, bitti o iş. Ekonominin patronu benim, belediye başkanı mı ülkenin ekonomisini yönetecek?".

BAYRAMPAŞA 

Partisinin Bayrampaşa mitinginde Erdoğan, "Şimdi birilerinin Türkiye'yi yeniden ödünç oy isteme günlerine geri götürmesine rıza gösteremeyiz. Bunun için İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkemizin her yerindeki kardeşlerimden oylarına, iradelerine sahip çıkmalarını istiyorum ve verilen oyun aslında nereye gittiğini, kime gittiğini, kimin işine yarayacağını, hangi amaç için kullanılacağını hesaplamak hepimizin vazifesidir. Zira kendimizle birlikte evlatlarımıza nasıl bir Türkiye bırakacağımızın kararı, sandıktan çıkacak sonuca bağlı. Şimdi diyeceksiniz, 'Biz sadece şehirlerimize belediye başkanı seçiyoruz.' Aslında biz de öyle düşünüyoruz. Siyasette rüşdünü belediyelerde ispat etmiş, oradan ülke yönetimine gelmiş bir kadro olarak, bir kardeşiniz olarak en rahat olduğumuz alan budur." dedi.

SULTANGAZİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere bir gün kala İstanbul turuna devam ediyor. Erdoğan'ın İstanbul'daki üçüncü adresi ise Sultangazi oldu. Erdoğan, konuşmasında "Bunların amacının belediyeleri yönetmek olmadığı gayet açık" ifadelerini kullandı.

GÜNGÖREN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Güngören mitinginde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, “Seçim ofislerimizi kundakladılar adaylarımıza saldırdılar broşür dağıtan Yusuf’umuza saldırdılar hakaret ettiler. İşte o Yusuf'un hesabını da yarın sandıkta sorun." dedi.  (HABER MERKEZİ)