Süleyman Soylu: Kılıçdaroğlu'nun bana teşekkür etmesi lazım

İçişleri Bakanı Soylu, "PKK ile iltisaklı belediye meclis üyesi adayları" açıklaması nedeniyle CHP lideri  Kılıçdaroğlu'nun kendisine teşekkür etmesi gerektiğini söyledi. Soylu, "Bana teşekkür etmesi lazım. Demesi lazım ki 'İçişleri Bakanı bizi uyarıyor. Biz yanlış yaptık'" ifadelerini kullandı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Ankara'nın Sincan ilçesindeki Yenikent Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

CHP listelerinde PKK ile bağlantılı belediye meclis üyesi adayları iddiasına yanıt veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Süleyman Soylu, "Kılıçdaroğlu her zamanki gibi yalan söylüyorsun. Bunlar PKK'lı. Bana teşekkür etmesi lazım. Demesi lazım ki 'İçişleri Bakanı bizi uyarıyor. Biz yanlış yaptık. Biz bir sözleşme yaptık. Biz PKK'ya patlayıcı taşıyanı listeye koyduk, yanlış yaptık.' Allah'ınızı severseniz karakol bombalayandan belediye meclis üyesi olur mu? Çocuklarımızı, şehrimizi kime teslim edeceğiz?" ifadelerini kullandı.

'ŞANLIURFA VE ADIYAMAN'A SAADET PARTİSİ'YLE SIZMAYA ÇALIŞIYORLAR'

Şanlıurfa'da Saadet Partililerin, PKK lideri Abdullah Öcalan'ın yeğeni ve HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan ile seçim çalışmaları yaptıklarını öne süren Soylu, "PKK, Doğu ve Güneydoğu'da bugüne kadar iki yere sızamadı. Birisi Şanlıurfa, birisi de Adıyaman. İkisine de Saadet Partisi ile sızmaya çalışıyorlar" dedi. (ANKARA/AA)

Soylu'dan Kandil operasyonu açıklaması: Seçim hediyesi verdikSoylu'dan Kandil operasyonu açıklaması: Seçim hediyesi verdik