Kılıçdaroğlu, Muammer Keskin ve Alper Taş'la horon oynadı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Şişli'de konuştu: "25 yıldır aynı zihniyet İstanbul’u yönetiyor, 25 yıldır İstanbul’un hangi sorununu çözdüler? Hiçbir sorununu çözmediler. O güzelim İstanbul’u 3 büyük imparatorluğa başkentlik yapmış İstanbul’u beton ormanına dönüştürdüler."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli adayı Muammer Keskin ve Beyoğlu adayı Alper Taş ile birlikte horon oynadı. Kılıçdaroğlu dün İstanbul'un Şişli ilçesinde miting düzenledi ve Beyoğlu adayı Alper Taş'ı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve iki adayın oynadığı horonu, Muammer Keskin twitter hesabından paylaştı.

Kılıçdaroğlu, Şişli'deki mitingde ise, Türkiye ve İstanbul’un ciddi sorunları olduğunu söyleyerek, "25 yıldır aynı zihniyet İstanbul’u yönetiyor, 25 yıldır İstanbul’un hangi sorununu çözdüler? Hiçbir sorununu çözmediler. O güzelim İstanbul’u 3 büyük imparatorluğa başkentlik yapmış İstanbul’u beton ormanına dönüştürdüler. Yeşil alan, çocukların oynayacağı bir alan bırakmadılar. Spor merkezleri yeteri kadar yapmadılar. Ama bütün bunların tamamını çözeceğiz" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)