Akşener: Trafolara değil kedi, deve girse fark etmeyecek

Ankara Yenimahalle'de konuşan İYİ Parti lideri Akşener, "Sandıklara hep beraber sahip çıkacağız" dedi ve ekledi: "Bu seçimde kediler de bizden yana merak etmeyin. Trafolara değil kedi, deve girse fark etmeyecek.”

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Yenimahalle'de düzenlediği mitingde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "20 bin PKK'lıyı işe alacaklar" sözüne yanıt verdi, "Ankara'yı kazanacağız" iddiasında bulundu.

Seçim işbirliğiyle ilgili "Ankara’da değil, Türkiye’de büyük bir uzlaşmanın önünü açtık" diyen Akşener, şöyle devam etti: "Fikir ayrılığı olabilir ama cumhuriyet, demokrasi ve Ankara söz konusu olursa, devletin bekası sorun olursa, hep beraber devletimizin yanında olmasını biliriz. Dediler ki, ‘20 bin işçiyi işinden çıkartacak.’ Ben neden insanların ekmeği ile oynayayım. Buradan söylüyorum, bunu yapan, ahlaksızdır, şerefsizdir. Ama halkın parasını götüren, kul hakkı yiyen, yetim hakkı yiyen o genel müdürleri görevinden alacağım. Süleyman Soylu, ‘Dağlarda terörist bulamıyoruz’ diyor. Sonra da ‘Mansur Yavaş 20 bin PKK’lıyı işe alacak’ diyorsunuz. Ya ülke genelinde ‘700 PKK’lı kaldı’ diyorsunuz. Ankara’da 20 bin PKK’lıyı nereden buldunuz? AKP’ye Erdoğan’a hakaret eden Soylu bu değil miydi? Ne değişti? Koltuk sahibi oldu. Siz devlet imkanlarını kullanıyorsunuz, bizim arkamızda halk var halk! Türkiye’de seçime girmek serbest, kazanmak yasak… Böyle bir şey mi var? Ama biz Ankara’yı kazanacağız. Sandıklara hep beraber sahip çıkacağız. Bu seçimde kediler de bizden yana merak etmeyin. Trafolara değil kedi, deve girse fark etmeyecek.” (HABER MERKEZİ)