Hamza Yerlikaya: Muş, o süslü adaya şamarı vuracak

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, HDP Muş Belediye Eşbakanı Sırrı Sakık için "süslü aday" ifadesini kullandı. Yerlikaya, "Muş, o süslü adaya şamarı vuracaktır. Fildişi kulelerinde oturup 'ben Muşluyum' deyip gelecek, burası da ona gerekli şamarı vuracak" dedi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Muş'ta AK Parti'nin seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Yerlikaya, burada yaptığı konuşmada, Muş'ta AK Parti Belediye Başkan Adayının hazırladığı projelerin altına bakanlık olarak imza attıklarını söyledi.

'ZİLLET İTTİFAKINI YERLE BİR EDECEĞİZ'

31 Mart yerel seçimlerinin önemli olduğunu belirten Yerlikaya, "Zillet ittifakını yerle bir edeceğiz. Vandalların devletimizin kurumlarını talan etmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Burada çok ince bir çizgi var. Biz devletimizin imkanlarını zillet ittifakına teslim etmeyeceğiz" diye konuştu.

'DEMOKRASİYLE DERS VERECEĞİZ'

HDP Muş Belediye Eşbaşkan Adayı Sırrı Sakık, "süslü aday" ifadesini kullanan Hamza Yerlikaya, şöyle devam etti:

"Muş, o süslü adaya şamarı vuracaktır. Fildişi kulelerinde oturup monşer gibi takılıp 'ben Muşluyum' deyip gelecek, burası da ona gerekli şamarı vuracak. Bunlara da fırsat vermeyeceğiz. Recep Tayyip Erdoğan gibi belediyeciliğin mutfağından gelmiş bir liderin ekibindeyiz. Ezan okunurken ıslık çalanlara da 31 Mart'ta dersini millet olarak vereceğiz. Demokrasiyle ders vereceğiz." (MUŞ/AA)