Ankapark'ı Erdoğan açtı: Siyaset rekabettir ama yalan değildir

Yüksek maliyeti ve güvenlik tartışmalarıyla gündeme gelen Ankapark, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı. "Siyaset özünde rekabettir ama yalan değildir" diyen Erdoğan, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve HDP için 'dörtlü çete' suçlamasında bulundu. Seçimde herkesi oy kullanmaya çağıran Erdoğan "Sandıkları patlatalım. Sandıklara sahip çıkalım" ifadesini kullandı. Mansur Yavaş için de "Ankara'yı rastgele ellere teslim edemeyiz" açıklamasında bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'yalan siyaseti' yapmakla suçlayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Adayı Mansur Yavaş'ı da hedef aldı. Yavaş'la ilgili 'gerçekler'in ortaya çıkmaya başladığını belirten Erdoğan "Ankara'yı sahte imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz" dedi.

SEÇİME KADAR ÜCRETSİZ

Yapımına, görevden alınan Melih Gökçek zamanında başlanan ve 1 milyar 450 milyon liraya mal olduğu açıklanan Ankapark (Wonderland Euroasia), Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı. "1 milyon 300 bin kilometrekareye varan büyüklüğüyle Ankapark, Türkiye'nin gururudur. Ankapark'ın şehrimize çok ciddi katkıları olacaktır" diyen Erdoğan, Ankapark'ın 31 Mart'a kadar ücretsiz olacağını açıkladı.

Erdoğan, konuşmasında özetle şunları söyledi:

KILIÇDAROĞLU SENİN KILAVUZUN KİM?: Siyaset özünde rekabettir ama yalan değildir. Hatay'da 6 baraj yaptığımızı söylüyorum, ana muhalefetin başındaki zat Hatay'da baraj yok ki diyor. Eline diline dursun. Senin kılavuzun kim, ona bak. Bunun kılavuzu karga.

BİZİM SİYASETİMİZ KARDEŞLİK SİYASETİ: Bizim siyasetimiz kavga değil kardeşlik, aşk siyasetidir. 31 Mart'ta sandıklara koşmanızı bekliyoruz, gitmemezlik yapmayın. Sandıkları patlatalım, sandıklara sahip çıkalım.

KARŞIMIZDA DÖRTLÜ ÇETE VAR: 31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu seçime partiler ittifak halinde girdi. Biz MHP ile Cumhur İttifakı'nı kurduk. Karşımızda dörtlü çete var, Kandil'den yönetiliyor. Bu çeteyle bir mücadele vereceğiz.

VERGİ KAÇAKÇISI BU ADAM: Ankara'yı rastgele ellere teslim edemeyiz. Ankara'yı sahte imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz. Ayrıca vergi kaçakçısı bu. Böyle bir adam Ankara'ya belediye başkanı adayı oldu. Gerçekler çarşaf çarşaf ortaya dökülüyor. Sorulara dürüstçe cevap vermek yerine kaçmak, gazetecilere saldırmak, mızmızlanmak hiç kimseye bir fayda sağlamaz. Bu skandal, provokasyon diyerek kapatılmayacak kadar büyüktür. Ankaralı kardeşlerim bunun hesabını sandıkta soracaktır. Ne bu ittifaktan ne de ittifakın defolu adayından Ankara'ya bir hayır gelmez.

İTTİFAKIN ASIL PATRONU POSTAYI KOYDU: Bay Kemal ve hanımefendi ittifakın asıl ortağının kim olduğunu gizlemeye özellikle dikkat ettiler. Kafasını kuma gömen devekuşu misali kendileri inkar edince milletin gerçeği görmeyeceğini zannettiler. İttifakın asıl patronu çıktı, postayı koydu. Bize saldırarak, iftira atarak şu 10 günü kurtarabileceğini sanıyorlar. Ankara ve Türkiye'de pandoranın kutusu açılmıştır, kimin ne olduğunu biliyoruz. Millet bu oyunu gördü, tezgahın şifrelerini çözdü. Artık olanı olmamış sayamazsınız, kirli iş birliklerinizi, kanlı pazarlıklarınızı artık saklayamazsınız.

(HABER MERKEZİ)