Kılıçdaroğlu: Her iftirayı atıyor çünkü söyleyecek lafı yok

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Akşener'in ortak miting adresi bu kez Antalya oldu. Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halka terörist dediğini öne sürerek "Antalya'nın teröristleri nasılsınız, iyi misiniz?" diye espri yaptı.

Google Haberlere Abone ol

ANTALYA  - CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener  dün Antalya'da ortak miting düzenledi. İki lider de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. İlk sözü alan Kılıçdaroğlu, "Her şeyimizin olduğu cennet ülkemizi neden cehenneme döndürdüler, neden kavga ediyoruz? Hangi gerekçeyle bizlere her türlü iftirayı atıyor. Çünkü başka söyleyecek lafı yok. Ekonomi batmış. 'Çiftçinin, esnafın, sanayicinin durumu iyi' diyemiyorlar. Ama herkesi suçlamaya başladılar. 'Şu terörist' 'bu terörist' diyerek. Milleti kavga ettirirse koltukla ömür boyu oturacağını sanıyor. Hepimiz faniyiz arkadaş, bir hoş seda kalması gerekiyor. Bunu unutmuşlar. Dinden imandan bahsediyorlar ama bunları bilmiyorlar" diye konuştu.

İYİ Parti lideri de konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın millete terörist dediğini dile getirdi. Akşener kalabalığa, "Söyleyeyim mi? Var mısınız? Antalya'nın teröristleri nasılsınız, iyi misiniz?" diye seslendi. Akşener şöyle devam etti: "Biliyorsunuz bana, Sayın Kılıçdaroğlu ve Temel Bey'e PKK'lı dedi. Vatandaşına terörist dedi ama inkar ediyor. Buradan kendisine sesleniyorum, PKK'lı isnadında bulunmak çok ayıptır, ayıp. Senin karşında Meral Akşener var. Hendekleri kazdıran kim, sensin. Vali ve emniyet müdürlerine kafanızı yana çevirin diyen, sendin. Sonra, o hendekleri 793 şehitle kapatan kim, bu aziz milletin evlatları. 793 şehidin hesabını vereceksin."

Kılıçdaroğlu ve Akşener'in Antalya'daki ortak mitingine kalabalık Türk bayraklarıyla katıldı.