Yavaş: Kriz varken ne plajı?

Seçim çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, AK Parti'nin adayı Mehmet Özhaseki'nin plaj projesine tepki göstererek, “Ankara'ya deniz getirecekmiş, Mavi Plaj. Gerçekten bu kadar kriz varken ne plajı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Yavaş, Akyurt'ta İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi ile Büyük Birlik Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Akyurt esnafının sorunlarını dinleyen Yavaş daha sonra Karaşar Derneği'nin düzenlediği toplantıya katıldı.

'ANKARA'YA DENİZ GETİRECEKMİŞ'

Yavaş, burada yaptığı konuşmada AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki'nin plaj projesini hatırlatarak, "Çılgın projemiz yok. İkide bir projesi yok deyip duruyorlar. Onlar proje deyince çılgın projelerden anlıyorlar. Dün açıklamış, Ankara'ya deniz getirecekmiş, Mavi Plaj. Gerçekten bu kadar kriz varken ne plajı" diye konuştu.

'BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞUNDA BUNUN YANINA NASIL YAKLAŞILIR?'

Özhaseki'nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde verdiği sözleri tutmadığını söyleyen Yavaş, "Yeter. Ankapark’ı gördük. Kızılırmak'ı gördük. Şu anda bu kadar işsizlik varken, ne plajı? Vatandaşın içine çıkamıyor. En azından esnaf ziyareti yapsa, vatandaş sorunlarını anlatabilecek. ATO'ya gidiyor. Oraya gitmeden önce polis köpekleri ile arama yapılıyor, insanların üstleri aranıyor. Şeritler çekiliyor, kimse girmesin diye. Şimdi ben merak ediyorum, belediye başkanı olduğunda bunun yanına nasıl yaklaşılır?" dedi. (DUVAR)