Süleyman Soylu: Topu Erdoğan'ın ayağına verin!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Konya Seydişehir'de konuştu. Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iyi futbol oynadığını söyleyerek, "4,5 yıllığına Tayyip Erdoğan'ın ayağına topu verin ki, Kılıçdaroğlu'nun durduğu kalenin doksanına çaksın" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Konya’nın Seydişehir ilçesinde partisi tarafından düzenlenen mitinge katıldı. HDP'yi eleştiren Soylu, "Bunlar Kandil'in robotu" dedi. Süleyman Soylu, Erdoğan'ın iyi futbol oynadığını söyleyerek, "4.5 yıllığına Tayyip Erdoğan'ın ayağına topu verin ki, Kılıçdaroğlu'nun durduğu kalenin doksanına çaksın" ifadelerini kullandı.

'SERT KONUŞTUĞUMU SÖYLÜYORLAR!'

"Türkiye'ye baskı yapmaya çalışanları müsaade etmeyeceğiz" diyen Soylu şunları söyledi: "Sert konuştuğumu söylüyorlar. Ne diyeyim? 'Sırtımı PYD'ye, YPG'ye dayadım' diyenlerin sırtını sıvazlayıp, aferin mi diyeceğiz? Ben de ona bir şey söylemişim, yanlış mı söylemişim? Sen sırtını YPG ve PYD'ye dayarsın ha. Şimdi sana dört tane duvar verdim. İster o duvara daya, ister o duvara daya, hangi duvara dayarsan daya. Kızıyorlar. Niçin kızıyorlar? Bunlara milletvekili demiyorum biliyorsunuz. Bunlar, aziz milletin milletvekili olamazlar. Bunlar, PKK'nın vekilidir, terörün vekilidir. Bunlar Kandil'in robotudur. Bunlar insanlık nasibini almamış haysiyet düşkünüdür. Kendi başlarına hiçbir kabiliyetleri söz konusu değildir. Şunu açık söylüyorum. Ne yapacaklar, Apo'nun İmralı'dan serbest bırakılması için İstanbul'dan ne yapacaklar, bu PKK'nın vekilleri yürüyüş yapacaklar. 15 vilayetin ardından Diyarbakır'a gideceklermiş. Dedim ki, bu sizi yürüten adam değildir, dedim. Diyarbakır'da burunlarını çıkaramadılar. Evlerinde, otellerinde kaldılar. Türkiye eski Türkiye değil. Türkiye'ye baskı yapmaya çalışanları müsaade etmeyeceğiz.''

HDP Eş Başkanı Sezai Temelli'nin yaptığı açıklamalara da değinen Soylu, ''Dün akşam televizyonda söyledi. Ekrem İmamoğlu, İstanbul'u kazanacaksa, Ankara ve başka yeri kazanacaksa bizim oyla kazanacaklar. Biz sözleşmeye imza attık. Alacaklarımızı seçimden sonra tahsil edeceğiz, demek istiyor. Bu sözleşmede bu milletin, gazilerimizin, şehitlerimizin, 13-14 yaşlarında dağa götürülüp tecavüz edilen kızlarımızın imzası var mı? Kılıçdaroğlu'nun Meral Akşener'in, PKK'nın, FETÖ şarlatanının imzası var. Ne olursunuz bunlara yüz vermeyin'' diye konuştu.

Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, iyi futbol oynadığını belirterek şunları söyledi: ''4,5 yıllığına Tayyip Erdoğan'ın ayağına topu verin ki, Kılıçdaroğlu'nun durduğu kalenin doksanına çaksın'' dedi. (HABER MERKEZİ)