Gökçınar Sarıgül'le sohbetini anlattı: İltifat etti herhalde...

SAADET İstanbul Adayı Necdet Gökçınar Mustafa Sarıgül'le sohbetini anlattı: ‘Nur gibi parlıyorsunuz Necdet bey!’ ifadesini kullandı. İltifat etti herhalde...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar bir radyo programı çıkışında rastladığı DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'le sohbetini anlattı.

Milli Gazete yazarı Adem Öksüz'ün bugünkü yazısında aktardığına göre, CRI Türk FM’e konuk olan Necdet Gökçınar, çıkışta radyoya gelen Sarıgül'le karşılaştı. Öksüz iki siyasetçinin kısa görüşmelerini şöyle aktardı:

"Tokalaştılar, fotoğraf çektirdiler. Ayaküzeri de olsa sohbet de ettiler.

Merak ettiğim şu oldu; Necdet Gökçınar ve Mustafa Sarıgül arasında kısa da olsa nasıl bir sohbet gelişti?

Necdet beyle konuştum… Şunları anlattı;

"CRI Türk Radyo’da keyifli bir yayın gerçekleştirdik. Artık çıkıyorduk. Günün sürprizi Mustafa Sarıgül beyefendi oldu. Karşılıklı tebrikleştik. Hem İstanbul’umuz için hem Şişli’miz için hayırlı olsun temennilerimizi dile getirdik, karşılıklı olarak. Mustafa Bey, ‘Nur gibi parlıyorsunuz Necdet bey!’ ifadesini kullandı. İltifat etti herhalde. Ben de benzer cümlelerle kendisine mukabelede bulundum. Bizim eski Şişli İlçe Başkanımız Recep Uğur Bey’den söz etti. Zaten o sırada kendisi de programa giriyordu. Kısa da olsa laflamış olduk…" (Kaynak)