Akşener'den Erdoğan'a yanıt: Hodri meydan!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulunacağı sözlerine ilişkin Akşener'den yanıt geldi: Hodri meydan!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan'ın kendisine yönelik Elazdığ'da söylediği sözlerine ilişkin Twitter'dan yanıt verdi. Akşener, Twiiter'dan Erdoğan'ı etiketleyerek, "Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır. Hak söze uydum diye, tehdit mi ediyorsun? Ben 28 Şubat'ın tanklı-tüfekli paşalarından korkmamıșım da, zamanında onlardan korkanlardan șimdi niye korkayım? Hodri meydan!" dedi.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ'da seçim kapsamında yaptığı konuşmada Akşener hakkında şunları söyledi: "Benim vatandaşıma eğlence olsun diye terörist denmez; bunun adı hadsizliktir. (Meral Akşener) Hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Çünkü o milletvekili de değil. Onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak. Bak birileri cezaevlerinde süre dolduruyor, aynı sen de düşebilirsin. Bu millet kendini hafife alanları, milletin aklıyla alay edeni er ya da geç ama mutlaka sandığa gömer. Kandil’in mızıkacıları bize saldırıyor. Denizli’deki, Aydın’daki rezaleti inşallah Elazığ’da da tekrarlamazlar, sizleri terörist diye selamlamazlar. Dağdan aracılarlarla pusula geliyor, emir geliyor, direktif geliyor hemen ertesi gün Kandil’in mızıkacıları bize saldırıyorlar."

VELİ AĞBABA: AKŞENER'İN YANINDAYIZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Erdoğan'ın Akşener'e yönelik sözlerini eleştirerek, "Akşener'in yanındayız" dedi. Ağbaba şunları söyledi: "Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, 'Senin dokunulmazlığın yok, kaçacak deliğin de yok, seni hapse atacağım' diye tehdit ediyor. Böyle bir cumhurbaşkanlığı, böyle bir siyaset olur mu? Sen bu tehdidi yapıyorsan hukuk askıya alınmıştır. Hukukun olmadığı yerde devlete devlet denmez, mafya organizasyonu denir. Böyle devlet, böyle cumhurbaşkanlığı olur mu? Hukukun olmadığı yerde can ve mal güvenliği de olmaz. Hukukun olmadığı yerde devlet de adalet de olmaz. Kendi makamından, kendi gücünü kullanarak bir siyasi partinin genel başkanını beğenmediği laflarından dolayı tehdit ediyorsun. Sana diz çöken, sana teslim olan alçak olsun. Senin lafından korkan namert olsun. Biz senin hapis tehditlerinle sana boyun eğecek değiliz. Buradan söylüyoruz; Cumhurbaşkanının tehditlerine karşı Meral Akşener'in yanındayız, Meral Akşener'i destekliyoruz." (HABER MERKEZİ)

Erdoğan'dan Akşener'e: Hanımefendi milletvekili de değil onunla hesaplaşacağızErdoğan'dan Akşener'e: Hanımefendi milletvekili de değil onunla hesaplaşacağız