Özgür Özel: Baba evine dönmek isteyen herkese kapımız açık

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, bütün seçmenlerin oyuna talip olduklarını söyledi. Özel, "Geçmişte Demokrat Parti, Adalet Partisi, ANAP, Doğru Yol, MHP, ve AKP'de siyaset yapmış ya da geçmişte oralara oy atmış ama bugün Türkiye'nin geldiği durumu görüp baba evine dönmek isteyen herkese kapımız açık" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Kırklareli İl Başkanlığı'nın seçim bürosu ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin zor bir seçim döneminin içerisinde olduğunu söyledi.

Herkesin oyuna talip olduklarını kaydeden Özel, "Biz geçmişte Demokrat Parti, Adalet Partisi, ANAP, Doğru Yol, MHP, ve AKP'de siyaset yapmış ya da geçmişte oralara oy atmış ama bugün Türkiye'nin geldiği durumu görüp baba evine dönmek isteyen herkese kapımız açık. Yerleri baş köşedir başımızın üzeridir. 31 Mart yerel seçimlerinde herkesin oyuna talibiz" diye konuştu.

'ROZETİ ÇIKARANLAR TEHLİKELİ BİR OYUN OYNUYOR'

Aday gösterilmeyen belediye başkanlarının CHP'den istifa etmesini eleştiren Özel, şöyle devam etti:

"Yakasındaki rozeti çıkartıp çekmeceye koyanlar, 'günü gelince yeniden takacağım' diyenler bugün nasıl bir süreçte nasıl tehlikeli bir oyun oynuyorlar onu Kırklareli görüyor mu? Bütün belediye başkanlarımız çiftçimiz, esnafımız için projeler üretiyor."

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, aday gösterilmemesinin ardından CHP'den istifa etmişti. Kesimoğlu, bağımsız aday olduğunu açıklamıştı. (KIRKLARELİ/AA)

Aday gösterilmeyen CHP'li başkan Kesimoğlu: Boyum kadar yüreğim varAday gösterilmeyen CHP'li başkan Kesimoğlu: Boyum kadar yüreğim var