DSP: İktidar medyası genel merkezimizden çıkmıyor

DSP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Gürel: Genel merkezimizin yerini bile bilmeyen iktidar yanlısı medya da bizi çok sevmeye başladı. Muhabirler genel merkezimizden çıkmıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep, Ankara, Şişli, Avcılar ve Marmaris gibi merkezlerde çıkardığı uzun yıllar CHP'de siyaset yapmış isimlerle gündem olan DSP'den açıklama: Açıkçası bu, hükümete yakın televizyonlarda, CHP'nin oylarını böldüğümüz için destek var.

DSP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Gürel

DSP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Gürel, Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'e yaptığı açıklamada, "İki partili sistem, hem AKP'yi hem de CHP'yi memnun ediyor. Olayın bu hale gelmesinde CHP'nin de sorumluluğu var. 17 yıldır AKP'yi iktidarda tutan ana muhalefet, diğer partilerin önünü tıkadı. Gürel sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçen seçimde kapımızı çalmayan, hatta genel merkezimizin yerini bile bilmeyen iktidar yanlısı medya da bizi çok sevmeye başladı. Muhabirler genel merkezimizden çıkmıyor. Sık sık bizimle röportaj yapma gereği duyuyorlar. Tabi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Bu algıyı bozamıyoruz. CHP'ye yakın kanallar ise bize yer vermiyor. Açıkçası hükümete yakın televizyonlarda, CHP'nin oylarını böldüğümüz için bize destek var. Açıkçası bu durum çok hoşlarına gidiyor. Biz onlara farklı parti, 81 ilde seçimlere katılan tek sol parti olduğumuzu anlatıyoruz."

Etiketler CHP DSP iktidar