Deniz Baykal TBMM'de yemin etti

Sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir hastanede tedavi gören CHP Milletvekili Deniz Baykal, bugün saat 14.00'de TBMM'de yemin etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, bir minibüs içinde tekerlekli sandalye ile Meclis'e geldi. Baykal, sağlık sorunları nedeniyle ertelenen milletvekili yeminini bugün TBMM Genel Kurulu'nda edecek.

Baykal'ı taşıyan minibüsün girişi kolay ve hızlı olması için iktidar kulisine yakın bahçeden yapıldı. CHP milletvekilleri tarafından karşılanan Baykal'ın fotoğrafının çekilmemesi için çevresinde etten duvar örüldü. Baykal'ın görüntüsünü çekmek isteyen gazeteciler de uyarıldı. Baykal iktidar kulisinden Meclis Genel Kurulu'na götürüldü.

Baykal'ın yemin törenini eşi Olcay Baykal da izledi. Baykal kürsüye davet edildiğinde Olcay Baykal göz yaşlarına hakim olamadı.

Baykal'ın yeminini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de izledi. Baykal'ın Ankara'daki tedavisinin 1 Nisan'da tamamlanacağı, ardından memleketi Antalya'ya döneceği duyurulmuştu. Ekim 2017'de beyin kanaması geçiren Baykal'ın o tarihten bu yana tedavisi sürüyor. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Deniz Baykal TBMM yemin