Erdoğan: Tanzim satışları 81 ilde yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Burdur'da halka seslendi: Tanzim satışları gerekirse 81 ilde yaparız.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Burdur'da halka hitap etti. Erdoğan, "Tanzim satışları genişletiyoruz. Seçim sonrası bu mantık devam ederse bu işi 81 vilayetin tamamında uygulamaya koyacağız" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

MİLLET BAHÇESİ OLUŞTURUYORUZ: Size çok farklı bir müjde veriyorum. Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi olarak ilan ediyor. Kıyısında da 300 bin metrekarelik bir millet bahçesi oluşturuyoruz.

TANZİM SATIŞLARI GENİŞLETİYORUZ: Afyan-Burdur-Denizli-Isparta demiryolu hattını yerli milli yazılımla sinyalli hale getiriyoruz. Patlıcan, patates, soğan burada üzdüler. Anında tanzim satış çadırları kurduk. Tanzim satışları genişletiyoruz. Seçim sonrası bu mantık devam ederse bu işi 81 vilayetin tamamında uygulamaya koyacağız.

TERÖR KORİDORUNU YIKACAĞIZ: Münbiç ve Fırat'ın doğusunu terör örgütünden temizlediğimizde milyonlarca Suriyelinin güvenle evlerine döneceğini biliyoruz. Türkiye sınırlarının dibinde bir terör oluşumuna göz yummayacağız. Ne pahasına olursa olsun bu terör koridorunu yıkacağız. Gönül ister ki bu mücadeleyi müttefiklerimizle beraber verelim.

YUNANİSTAN'I NEDEN SÖYLEMİYORSUN?: Şimdi kalkmışlar bize S-400 almaktan vazgeçin diyorlar, neden vazgeçelim? Üstelik biz farklı sistemleri kullanma hakkına sahibiz. NATO yetkilileri bu durumun kendileri için herhangi bir sorun teşkil etmediğini açıkça söylediler. Yunanistan yıllardır S-300 kullanıyor ona neden söylemiyorsun?

BU NASIL İTTİFAK?: Sen kalkacaksın teröristlere 23 bin TIR silahı parasız getireceksin, ben paramla isteyince vermeyeceksin. Bu nasıl müttefiklik? Söz verildiği gibi Münbiç'in bir an önce temizlenmesini bekliyoruz. Biz bu terör oluşumuna bugün olmazsa yarın, en kısa sürede ağır bir darbe vuracağız.

TÜRKİYE'Yİ YANINA ALANLAR KAZANIR: Kendi güvenlikleri için binlerce kilometre uzaklıktan operasyon yapmaya gelenler kendilerini hak sahibi görüyor, benim 911 kilometre sınırım var her an tehdit altındayım müdahale etmeyeceğim. Yahu var mı böyle bir şey? Bu bölgede ancak Türkiye'yi karşısına değil yanına alanlar kazanır.