Ünsal'dan Erdoğan'a: İktidar olup her ilde seçime giremeyenlerden büyük cesaretimiz var

Saadet Partisi Adıyaman Belediye Başkanı Adayı Ahmet Faruk Ünsal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Adı SAADET olan particik" sözlerini eleştirdi. Ünsal, "İktidar olup her ilde seçime giremeyenlerden büyük cesaretimiz var" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Saadet Partisi (SAADET) Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ahmet Faruk Ünsal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partisiyle ilgili açıklamasına tepki gösterdi. Ünsal, "İktidar olup her ilde seçime giremeyenlerden büyük cesaretimiz var" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Afyonkarahisar'da düzenlenen mitinge konuştu. Erdoğan, "Biz CHP gibi 3-5 fazla oy almak için Pensilvanya'daki o şarlatana, Kandil'deki terör ağlarına taşeronluk yapmıyoruz. Bir de yanlarında adı iyi olan bir parti, bir de adı SAADET olan particik var. Bu dörtlü çete Cumhur İttifakı'na karşı birleşiyor" dedi.

Twitter hesabından açıklama yapan Saadet Partisi Adıyaman Belediye Başkanı Adayı Ahmet Faruk Ünsal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine tepki gösterdi. Ünsal, "2805 gros tonluk gemiye, 'gemicik' denilince haliyle 81 İl ve tüm ilçelerde seçime katılan Saadet Partisine 'particik' deniliyor. İktidar olup her ilde seçime giremeyenlerden büyük cesaretimiz var" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Erdoğan: Adı SAADET olan bir particik varErdoğan: Adı SAADET olan bir particik var