Bahçeli'den Temelli'ye: Çürük sözü skandal bir beyan

MHP lideri Bahçeli, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin grup toplantısındaki konuşmasını eleştirdi. Bahçeli, "HDP Eş Genel Başkanı’nın 'Kürdistan’da biz kazanacağız, Batı’da AK Parti ve MHP’ye kaybettireceğiz' çürük sözü skandal bir beyan olmasının yanısıra ihanet ve işbirlikçiliğin alenileşmesinden başka bir şey değildir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin "Kürdistan’da kazanacağız, batıda AKP ve MHP’ye kaybettireceğiz" açıklamasına tepki gösterdi. Bahçeli, "HDP Eş Genel Başkanı’nın çürük sözü skandal bir beyan olmasının yanısıra ihanet ve işbirlikçiliğin alenileşmesinden başka bir şey değildir" ifadelerini kullandı.

'PKK-FETÖ BU İTTİFAKIN MERKEZİNDE'

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Yerel seçim yaklaştıkça "saklanan niyetlerin açığa çıktığını" belirten Bahçeli, "CHP-HDP-İP-ÖDP ittifakı bütün hatlarıyla, bütün muhtevasıyla karşımızdadır. PKK-FETÖ bu ittifakın tam ağırlık merkezindedir. Türk milleti bir yanda Zillet İttifakı’nı görüyor, diğer yanda Cumhur İttifakı’nı izliyor, biliyor, gönülden destekliyor" dedi.

'TÜRKİYE'DE KÜRDİSTAN DİYE BİR YER YOK'

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin TBMM grup toplantısındaki "Kürdistan’da kazanacağız, batıda AKP ve MHP’ye kaybettireceğiz" sözlerine hatırlatan Bahçeli, "HDP Eş Genel Başkanı’nın çürük sözü skandal bir beyan olmasının yanısıra ihanet ve işbirlikçiliğin alenileşmesinden başka bir şey değildir" ifadelerini kullandı.

"Türkiye’de Kürdistan diye bir yer yoktur" Bahçeli, şöyle devam etti:

"Tarihin hiçbir döneminde de olmamıştır. Hem kazanıp hem kaybettirmek ancak ve ancak akıl tutulması yaşayan, mensubiyet bunalımına kapılan, zilleti baş tacı yapan müflis ve melanet çevrelerin işidir. HDP, beklendiği ve bilindiği üzere, Türkiye’nin yıkımına asal ve asıl fail olarak girmiştir. HDP, PKK’yla ortaklığının, hedef birlikteliğinin bedelini diğer zillet ortaklarıyla beraber ağır bir şekilde ve demokratik olarak ödeyecektir." (HABER MERKEZİ)

(HABER MERKEZİ)