Mehmet Özhaseki: Melih Gökçek kampanyamın parçası değil

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, eski başkanı Melih Gökçek için "Tarzı benim tarzım değil, yönetim anlayışı benim yönetim anlayışım değil, üslubu benim üslubum değil" dedi. Özhaseki, Gökçek'in "kampanyasının bir parçası olmadığını" söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kampanyasının bir parçası olmadığını söyledi. Özhaseki, "Tarzı benim tarzım değil, yönetim anlayışı benim yönetim anlayışım değil, üslubu benim üslubum değil" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, CNN Türk'te yayınlanan Gece Görüşü programına açıklamalarda bulundu. Özhaseki, gazeteci Murat Çelik'e şunları söyledi:

"Melih Bey benim kampanyamın bir parçası değil. Emekleri için eline sağlık ama tarzı benim tarzım değil, yönetim anlayışı benim yönetim anlayışım değil, üslubu benim üslubum değil. Ben Mansur Bey'i projesi yok diye eleştiriyorum. Ama şahsı ile ilgili, kökeni, memleketi ve bunun gibi konularda benden tek bir cümle duyamazsınız."

Melih Gökçek, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş için "Öz be öz Ankaralı değildir. Dedesi Makedonya'dan Beypazarı'na göçmüştür. Kendi nesli inkâr edip sırf oy için 'Ankara'ya Ankaralı Başkan' sloganını kullanmak istismardır. Benim de dedem Kosavalıdır. Akıncı torunu olduğum için gurur duyuyorum. Ceddinden utanma Sayın Yavaş" demişti.

Yavaş'ın alt üst soy listesini yayınlaması üzerine Gökçek, "Bu twitin üzerine Beyaz TV'den sana iki kez; 'Eğer kökenin Makedon değilse, açıkla. Ben de Makedon olduğunu bir kez daha ispat edersem adaydan çekilecek misin?' deyince, neden 'Evet, çekilirim' diyemedin? Sevgili Mansur, bir seçim istismarı uğruna aslını inkâr etmek ayıptır." ifadelerini kullanmıştı.