Mansur Yavaş: Bu sefer şaibe yok

Ankara adayı Mansur Yavaş 'YSK'nın görevini yapması lazım' açıklaması yaptı. Seçim güvenliğinde gerekli önlemlerin alındığını belirten Yavaş, "Ankara için bu sefer teminat veriyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yerel seçimlerde İYİ Parti ve CHP'nin ortak Ankara adayı olan Mansur Yavaş, seçim güvenliğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçim güvenliğine ilişkin teminat verdiğini söyleyen Yavaş,  "Ankara için bu sefer teminat veriyorum. Geçen seçimde işi bu kadar kontrol etme şansım yoktu. Gerekli önlemlerin alınmadığı ortaya çıktı. Bu kez iki partinin de sandıkta görevlileri olacak. Ayrıca benim gönüllülerim var. Bu sefer şaibeye müsamaha göstermeyeceğiz. Biz köklü bir ülkeyiz. YSK’nın da görevini yapması lazım. Geçen seçimlerde çok oy boşa gitti. Yoksa, Türkiye’de insanlar sandığa gitmeyecek" dedi.

'ANKETLERDE ÖNDEYİM'

İYİ Parti ve CHP'nin ortak Ankara adayı Mansur Yavaş, FOX TV'de yayınlanan ve İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına konuk oldu. Yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mansur Yavaş, en son hazırlanan anketlere göre önde olduğunu belirterek, "Durum bugün itibarı ile önde olduğum. Bunu ben söylemiyorum, anketi açıklayanlar söylüyor. Amacımız bu durumu muhafaza edip farkı daha da açmak istiyoruz. Ankaralı kararını vermiş. Ankara sokaklarında vatandaşın arasına giriyorum bunu görüyorum" ifadelerini kullandı.