Bekaroğlu: Akşener'in adaylığıma karşı çıktığı iddiası spekülasyon

CHP milletvekili Bekaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in adaylığını istemediği iddiasının doğru olmadığını belirtti. Adaylık talebinin olmadığını söyleyen Bekaroğlu, "Genel Başkan'a aktarmışlar o da böyle bir şey düşünmüş. Kendisine benim talebim olmadığını söyledim. Parti görevi olarak gelirse yapacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Üsküdar adaylığı istemediği iddiasının doğru olmadığını söyledi. Akşener'le görüştüğünü aktaran Bekaroğlu, "Sayın Meral Akşener beni aradı. 'Ben bunları söylemedim bunların hepsi spekülasyon' dedi" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Meral Akşener arasındaki ittifak görüşmesinde anlaşmazlık yaşandığı iddia edildi.

Akşener'in, kendisinin de yaşadığı İstanbul'un Üsküdar ilçesinde CHP'nin Mehmet Bekaroğlu'nu aday göstermesine karşı çıktığı ve "Evimin bulunduğu Üsküdar'da oy kullanacağım, Büyükşehir'de anlaşmamız gereği aday sizden olduğu için kendi partime zaten oy atamıyordum, ama şimdi ilçemde de oy veremeyeceğim" dediği öne sürüldü.

CHP-İYİ Parti ittifakında Üsküdar, Gaziantep kriziCHP-İYİ Parti ittifakında Üsküdar, Gaziantep krizi

RS FM'de yayınlanan Yavuz Oğhan'ın Bidebunudinle programına katılan CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, hem Meral Akşener'in söylediği iddia edilen sözlerle ilgili açıklamada bulundu hem de Üsküdar Belediye Başkanlığı adaylığı konusunu değerlendirdi.

'ADAYLIK GİBİ BİR NİYETİM YOK'

Akşener'in kendisini aradığını aktaran Bekaroğlu, "Sayın Meral Akşener beni aradı. Bana kayınço der. Bana 'Vallahi ben bunları söylemedim bunların hepsi spekülasyon. Sadece Kılıçdaroğlu'nun Üsküdar'da Bekaroğlu'nu aday yapmak istediğini söylediğini ve ben partime oy vermeyecek miyim' dediğini söyledi, güldük" şeklinde konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Üsküdar Belediye Başkan adaylığı için kendisini düşündüğünü söylemesine de değinen Bekaroğlu, "Benim adaylık gibi bir niyetim yok, talebim yok. Ama Üsküdar'da böyle bir şey olmuş Genel Başkan'a aktarmışlar o da böyle bir şey düşünmüş. Kendisine benim talebim olmadığını söyledim. Parti görevi olarak gelirse yapacağız" dedi.