Taşçıer'den Gökçek'e: Mahsur kaldığını unutmadık

Ankapark projesinde can güvenliği ile ilgili riskler bulunduğunu açıklayan CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer'e Twitter üzerinden cevap veren Gökçek, "Sen de geleceksin Gamze hanım. Görünce çatır çatır çatlayacaksın..." dedi. Taşçıer de Twitter'dan yanıt verdi, "Çok güvenli dediğin lunaparkta, millete hava atayım derken hız treninde havada mahsur kaldığını unutmadık."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer yerel seçimlerde açılması planlanan Ankapark projesi hakkında soru önergesi verdi. Taşçıer, Çin merkezli bir şirketin parkta yaptığı incelemelerde, 'hayati tehlike yaratacak ve ölümlere sebep olacak güvenlik riskleri tespit edildiğini' belirtti. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise, "Panik başladı, pislik atmaya başladılar. Sen de geleceksin Gamze Hanım. Görünce çatır çatır çatlayacaksın" diyerek Taçcıer'e yanıt verdi. Taşçıer de Gökçek'e hız treninde mahsur kaldığını hatırlattı.

Gökçek 2013'te temelini kendisinin attığı Ankapark için,  "Ankaralılar bitmemiş bir yerde, siyasi şov uğruna kobay olarak kullanılacak" diyen Taşçıer'e Twitter üzerinden yanıt verdi.

'GÖRÜNCE ÇATIR ÇATIR ÇATLAYACAKSIN'

Gökçek şu mesajları paylaştı: "CHP'yi şimdiden telaş aldı. Ankapark Mart'ta açılınca, Ankara Ankapark'ı görünce, Ankara'nın çocukları ve gençleri Ankapark için söyledikleri dolayısıyla CHP'yi öpecek. Panik başladı, pislik atmaya başladılar. Amaç, Ankara Ankapark'ı gezmesin.

Sen de geleceksin Gamze hanım. Görünce çatır çatır çatlayacaksın. Bizim yaptıklarımıza sizin hayalleriniz yetmez. Duyuma göre asılsız iddia ile halkı panikletmen dolayısıyla, işletmeciler seni mahkemeye veriyormuş. Milletvekili maaşları da gitti. Mahkemede ispata hazır ol."

Gökçek'in bu mesajlarına Taşçıer de Twitter'dan yanıt verdi: "Oyuncağı elinden alınınca ağlayan çocuk gibi, dinozorlar gidince hüzün yapan Melih Gökçek, Ankapark’taki tehlike iddiasını dile getirdiğim için bana hesap soracağına, yüreğin yetiyorsa seni görevden alanlardan hesap sor. Ankaralıların milyarlarca lirasını kendi hayal dünyası için harcayan, Atatürk’ün Ankaralılara armağanı Orman Çiftliği’ne demir yığını diken Gökçek; çok güvenli dediğin lunaparkta, millete hava atayım derken hız treninde havada mahsur kaldığını unutmadık."