Saadet Partili ilçe başkanı AK Parti'ye katıldı

Saadet Partisi Derik İlçe Başkanı Ali Talan ve bazı yönetim kurulu üyeleri, partilerinden istifa etti. Talan ve beraberindekiler, AK Parti'ye katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mardin'de Saadet Partisi Derik İlçe Başkanı Ali Talan, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

Saadet Partisi Derik İlçe Başkanı Ali Talan ve ilçe teşkilatındaki bir grup, istifa etti. Talan ve beraberindekiler, AK Parti'ye katıldı. AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Talan'a parti rozetini takarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yerel seçimlerde Derik ilçesinden önemli katkılar bekledikleri söyleyen AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, "Yapılan ve yapılacak tüm bu hizmetler takdire şayan niteliktedir. Derik ilçemizden yerel seçimlerde çok büyük katkılar bekliyoruz. Zaten ilk katkısını Saadet Partisi Derik İlçe Başkanı Ali Talan ve yönetiminin AK Parti saflarına katılmasıyla aldık diyebiliriz" şeklinde konuştu.

"İnşallah bunun devamını bekliyoruz" diyen Kılıç, "Rabbim bu birlikteliğimizi hayırlı kılsın. Ali Talan kardeşimizden desteklerini eksik etmemelerini talep ediyor ve bu birlikteliğin Derik ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. (MARDİN/DHA)