Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Bay Kemal meydanları dar ederiz, bu sefer kaçmaya fırsat bulamazsın

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Esenler mitinginde CHP lideri Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Burası Paris, Hollanda değil. Sen Gezi olaylarındaki gibi bir şey yapmaya çalışırsan meydanları dar ederiz. Sen 15 Temmuz gecesinde Atatürk Havalimanı'ndan kaçıp Bakırköy Belediyesi'ne gitmiş olabilirsin, bu sefer kaçmaya fırsat bulamazsın" dedi. Fırat'ın doğusuna yönelik olası askeri harekat için de "Sınırlarımıza saldırına bedelini ödeteceğiz" açıklamasında bulundu.

Google Haberlere Abone ol

 DUVAR - Esenler'deki 'Millet Bahçesi', Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın katıldığı mitingle açıldı. Miting konuşmasının önemli bir bölümünü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ayıran Erdoğan, Suriye'de gerçekleştirilmesi planlanan askeri harekatla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasında şu başlıklar öne çıktı:

BEDEL ÖDETECEĞİZ: Zeytinlik operasyonunu, Afrin operasyonunu yaptık mı, yaptık. Şimdi Sincar operasyonunu yaptık mı yaptık. Her zaman teröristlerin beynindeyiz. Onların açtıkları çukurlara onları gömmeye devam edeceğiz. Teröristler benim milletimin başına bela olmaktan çıkacak. Biz Mehmetçiklerimizle oralardayız. ÖSO ile oralardayız. Hep birlikte Allahın izniyle sınırlarımıza ve vatanımıza saldıranlara bedelini ödeteceğiz. İçeride bunlardan rahatsız olanlar varsa, Bay Kemal bu teröristlerle kol kola dolaşma. Bunlardan sana fayda yok. Yerli ve milli ol. Bunları savunmaktan vazgeç. Şimdi 31 Mart'ta yine onlarla beraber yola çıkmaya hazırlanıyor. Dürüst ol dürüst.

KİMSEYİ SOKAĞA ÇIKARAMAYACAKSIN: Bay Kemal kimseyi sokağa çıkartamayacaksınız. Burası Paris, Hollanda değil. Sen Gezi olaylarındaki gibi bir şey yapmaya çalışırsan o TV ekranında kendini bilmez, haddin bilmez birilerinin davetiyle iş yapacağını zannediyorsan bu millet 15 Temmuz'da nasıl meydanları dar ettiyse yine dar ederiz. Sen 15 Temmuz gecesinde Atatürk Havalimanı'ndan kaçıp Bakırköy Belediyesi'ne gitmiş olabilirsin, bu sefer kaçmaya fırsat bulamazsın. Gücün yetiyorsa işte sandık, ne yapacaksan işte sandık. Buna fırsat vermeyiz, gereğini de yapacağız.

(HABER MERKEZİ)